четвъртък, 13 април 2017 г.

КОГА ЛЮБОВТА ИДВА В ПОВЕЧЕ?

"Изневери в повече" - комедия на Артур Нюфийлд
11 май, 19 часа, зала на ДНА,
билети на касата на НХК

 Да ти дойде любовта в повече - малко вероятно, ще кажете, ако ви е писнало от фейсбук реалност и виртуални отношения. Да, обаче в един друг свят... извън виртуалния... може интензитетът на контактите да ви се стори твърде изтощаващ. 

 Така, както на двете семейства, забъркали се яко в любовни каши в постановката "Изневери в повече". Съпрузите започват да разплитат конците на засуканите истории на партньора си. Но, разбира се, и гледат да не бъдат самите те хванати в изневяра. Забраненият плод ги изкарва дори извън парапета на балкона на височината на единадесетия етаж... сериозна работа!
 Казахме, че е комедия. То и самият актьорски състав го предполага - Христо Гърбов, Албена Михова, Евгений Будинов, Александър Димов и Стела Ганчева си партнират на сцената, но за това кой в ролята на чий партньор влиза, ще ви излъжем. И ние много не разбрахме - то не са изневери, то не е смях, то не е чудо...
 Млъкваме тук, защото все пак нещо трябва да остане изненада. Каквото ще се случи, ще се случи на 11-ти май от 19 часа в залата на ДНА. Билети - на касата на НХК или на телефон 0894 898 098 - Маруся Русева.


Няма коментари:

Публикуване на коментар