понеделник, 12 февруари 2018 г.

ИДЕАЛНАТА ЛЮБОВ КАТО ПАРТИЯ ПОКЕР

"Любов в лудницата" - комедия от Емил Бонев
23 февруари, петък, 19:00 часа
зала НХК

 Тя че любовта е лудост, лудост е! Ама не са редки случаите, в които работата си е съвсем за лудницата! Особено ако ей така ти дойде като гръм от ясно небе - някой изненадващо нахлува в живота ти и заявява, че е безумно влюбен в теб от години. Ма кой си, ма какъв си, ма от де се взе - няма! Влюбен е и толкова. И, хайде, това едно. Обаче този някой сваля на масата карти с бъдеще, за което винаги си мечтал. Как ще отиграеш това раздаване?

 В тази комедия, написана от Емил Бонев и сътворена на сцена от Емил Марков, двама първокласни играчи играят именно тази партия покер с гигантски залог. Кой какво ще заложи и кой какво ще спечели - играта е напрегната, обратите са много, а финалът... в покера и любовта той винаги е неочакван. 
 Неочаквана е и комбинацията на сцената - Албена Павлова и Ненчо Илчев, които познавате от "Столичани в повече". Тук обаче са партия в любовта. Неочаквано както любовта и покера.
 Постановката ще се играе на 23-ти февруари на сцената на НХК, а билети може да купите на касата или на тел. 08944 898 098.

Няма коментари:

Публикуване на коментар