понеделник, 6 март 2017 г.

"ДА" НА КУЛТУРАТА!

Предоставяне на финансови средства за съфинансиране на културни проекти на територията на Община Бургас,
1-31 март, 2017 г.


 Е най-накрая! Защото в "най-добрия" си е въпрос на чест да бъде нелеп въпросът "Културата или бахура?" Така че, ако се чудите как да извадите на бял свят това, което е в душата ви на творец, вече няма нужда да се молите там, където храната обслужва само тленното.
 И тази година Община Бургас отваря процедура за съфинансиране на културни проекти за културни организации и артисти на свободна практика. Както и друга година, нужно е да попълните документацията в пет екземпляра и да я подадете в деловодството на Общината, след което да изчакате решението на Общинския съвет. Разбира се, нужен ви е добър бизнесплан, (колкото и нелепо да звучи това за културен проект, но нали става дума за пари?) и поне едни 30% от нужния ви бюджет, които да съфинансират проекта ви. Но добрата новина е, че самият формуляр за кандидатстване може да ви подскаже от къде да дойдат тези 30%. 
 Самият формуляр, както и правилника за процедурата, можете да изтеглите от ТУК. И внимавайте да се вместите в сроковете - до 31 март.

Няма коментари:

Публикуване на коментар