понеделник, 6 февруари 2017 г.

ЛЮБОВТА В АКОРДИ

Фотография: Лина Главинова
"Акорди за влюбени" с Петя Методиева,
"Съботен арт салон",
11 февруари, 17,30 часа, клуб "Парнас".

 То когато Господ дава, дава по много. На Петя е дал няколко дарби да твори красота - както да преобразява жените, така и да създава красива музика.
Защото Петя, преди да открие един от многото си таланти (да знаете, талантът сам не идва, винаги държи за ръка поне още един) - пеенето, е доказал се коафьор - ученичката на стилист Капанов е печелила второ място в конкурс за сватбени прически, а това май е най-трудната категория. 
 Следващият "мастър", който я забелязва, е самата Йълдъз Ибрахимова - а за нивото й, вярвам, няма нужда да казваме нещо, то светът си го е казал. Петя посещава нейния мастърклас в Созопол. Това, което може би вече сте слушали с гласа на Петя Методиева, е "Нежна е нощта" по текст на Валентин Пламенов и музика и аранжимент на Руслан Карагьозов. Още по-нежна пък е песента-подарък за любимия й съпруг по случай миналогодишния "Свети Валентин" - "Звънни ми". Дали и тази година няма да го изненада?

 По-горе си пише, но да си кажем пак - любовта в акорди ще чуете в клуб "Парнас" (блока до "Операта", през тунела, от там нататък се чува...), на 11 февруари, в 17,30 часа. Входът за събитието е на цена от 5 лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар