събота, 14 януари 2017 г.

20/20, ИЛИ ВЛАДЕЕТЕ ЛИ ГО ТОВА НЕЩО, ГОВОРЕНЕТО?

 "Pecha Kucha Night"
 21 януари, събота, 20:20-22:20 ч.
 Читалище "Хамалогика", ул. "Шейново" 24
 Вече доста се изговори за "Pecha Kucha", стандартизираният формат за презентиране на тема, идея, начинание или каквото и да е там.
Не е и непозната и инициативата "Pecha Kucha Night", провеждаща се в цял свят и, в началото за наша изненада, но явно само за наша, посещаеми до ръба. Вече около петнадесет години, тази пътуваща по цял свят инициатива събира безброй почитатели, изправящи се пред публика да упражнят своята риторика в двадесет слайда в презентация, всеки от които се задържа на екран само двадесет секунди. Общо - 400 секунди. Не е толкова много - само 6 минути и 40 секунди. Ако си мислите, че е много, упражнявайки се вкъщи, елате на 21-ви в "Хамалогика", да видите какво е пред публика - не стигат до никъде! Само упражнявайки се вкъщи всичко е по часовник или пък се чудите какво точно да кажете - вярвайте, от опит го казваме!
 Та... на този 21-ви януари, събота, съвсем не за първи път, "Pecha Kucha" отново ще събере презентатори със и без опит. Това, което може да се случи, е както да научите нещо ново и интересно (темите са наистина "от пиле мляко"), така и да се запознаете с някои малки трикове в представянето на това, което ви е на сърце. И, разбира се, да се запознаете с нови хора, как иначе!
 И, да! Можете и вие да се пробвате! Без ограничение от темата.


Няма коментари:

Публикуване на коментар