сряда, 18 януари 2017 г.

ТОТО И ХУДОЖНИЦИТЕ

"Художници и..." - фотоизложба на Тодор Динев - Тото
26 януари, четвъртък
Галерия "Неси" - Бургас
 Знаем го Тото - ако изящните му, забавни и изпълнени с цвят фотографии не пълнеха "Фейсбук", дните ни щяха да бъдат в пъти по-сиви.
Какво ще покаже обаче в новата си изложба, която ще бъде открита само след седмица в галерия "Неси" - това не знаем с точност. Мотото й от афиша подсказва нещо нестандартно - "Художници и..." Колажи с усмивка - така описва работата си по изложбата самият автор. И я посвещава на бургаски художници и техните приятели. "Не са всички, тъй като не ги познавам, а и не мога да събера толкова много на едно място", усмихва се Тото. Е... ярките багри като от платно на художник на поканата, която разпрати на приятели, говорят сами за себе си, но... хайде да не "разказваме филма"!
 Тото е един от най-изявените членове на Бургаска фотографска общност. Негови фотографии спечелиха овации на доста конкурси. Можем да видим кадри, заснети от Тодор Динев, на всички организирани събития на общността, както и на други сбирки. Това е поредната му изложба. Не ги брои, затова няма да ги преброим и ние.
 Имате седмица да си освободите четвъртък вечер, 26-ти. Мястото е галерия "Неси".

1 коментар:

  1. Успех на Тото! С нетърпение очаквам изложбата, за да се насладя на новите естетичеки виждания на нестандартния Тото!

    ОтговорИзтриване