четвъртък, 19 януари 2017 г.

КАЖЕТЕ "ЗЕЛЕЕЕ!"

"Дни на музейното селфи"
18-21 януари
Регионален исторически музей - Бургас
 Значиии... по-неочаквано нещо не можеше да се случи. Управата на музея да иска от вас да си правите закачливо селфи пред експонатите, вместо почтително да ги разгледате и да отминете.
Да, но... няма нищо по-приятно от това историята да прегърне съвремието. Може би и това е начинът да впечатли отблъснатите от твърде официалната атмосфера там. Така през 2014-та блогърът Марк Дискън решава да направи за дъщеричката си посещенията в лондонските музеи и... въвежда инициативата "Дни на музейното селфи". Регионалният исторически музей в Бургас също се включва в нея и така за трета поредна година всеки, който си направи селфи пред експонат, който харесва, и го маркира с хаштаг #MuseumSelfieBurgas и #MuseumSelfie, може да спечели едногодишен талон за безплатни посещения на всички събития на музея. Тази година дните, в които можете да си спечелите този талон, са между 18 и 21 януари, т.е. ... точно сега, така че довиждане, имаме едно спешно излизане...
 (Не я снимайте тая Мона Лиза, завъртете се и снимайте себе си пред нея! Устничките малко издадени напред - така се прави селфи, не като вас!)

Няма коментари:

Публикуване на коментар