събота, 14 януари 2017 г.

ВЪЗКРЕСЕНИЕ НА ЦВЕТНИЯ ПРАШЕЦ

Фейсбук страницата на "SEA GARDEN FESTIVAL" подразни с този тийзър
меломаните в Бургас. Датата на феста все още не е обявена. Фотография: Фейсбук
 Сега... каква е тая глупост с цветния прашец и високопарното възкресение - това ли си мислите? Хванахме ви! 
 Не знаем дали си спомняте, но ако помните, през 2014-та
на един от летните фестивали в Бургас парти енимълс пресъздадоха индийския ритуал "Холи"... с други думи, оплескаха се, пръскайки във въздуха цветен прашец и вода. Е, в името на любовта, свободата и победата над злото, така че... Но събитието, в чиито рамки се проведе този миролюбив пейнтбол, беше "SEA GARDEN FESTIVAL", който тогава се проведе за първи път и след това замлъкна. За нещастие.
 За щастие обаче организаторите са събрали смелост и, явно, финанси, и това лято отново ще го възкресят, както стана ясно преди броени часове от фейсбук сайта на феста. Не се знаят никакви подробности - нито кога, нито как, нито къде... само беше постната снимка, съдържаща едни мноооого имена, под които коментарите бяха само в стил "възторжено хлъц", т.е. "представих си ги всички в един фестивал и..." (Става дума за изпълнители от LAMB до Лиза Стенсфийлд - нищо общо по между им, нали?)
 Нищо не казваме! Като коментар на снимката няма нито дума в обещание, че някоя от звездите ще стъпи на бургаския плаж това лято! 



 Обаче ще следим сайта на "SEA GARDEN FESTIVAL" - да видим какво ще стане!

Няма коментари:

Публикуване на коментар